Γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Μεντεσίδης Χαράλαμπος

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 το ΔΣ του Συνδέσμου ,αποτελούμενο από τους : α) Υπτγο ε.α. κ.Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο Πρόεδρο , β) Αντγο ε.α. κ.Παπαποστόλου Σεραφείμ Αντιπρόεδρο, γ) Αντγο ε.α. κ. Μεντεσίδη Χαράλαμπο Γεν. Γραμματέα, δ) Αντγο ε.α. κ. Κυριάκο Δημήτριο και Εφ. Ανθλχο κ.Σκιάνη Σταμάτιο ,παρέστη στην τελετή απονομής των πτυχίων σε 24 νέους ΔΕΑ(ΤΘ) της 2018ΣΤ΄ΕΣΣΟ στη Σχολή Τεθωρακισμένων ,

παρουσία του νέου Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Ταξιάρχου κ. Σαμαρά Αστέριου και του νέου Διοικητού της Σχολής Συνταγματάρχου (ΤΘ) κ. Θεοδοσιάδη Αντωνίου. Μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΑ, επισκεφθήκαμε τον νέο Διευθυντή της Διευθύνσεως του Όπλου μας στο γραφείο του για να τον συγχαρούμε για την ανάλυψη των καθηκόντων του και να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στην συνεργασία του Συνδέσμου μας με την Διεύθυνση του Όπλου.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τον νέο Διοικητή της Σχολής ΤΘ στο γραφείο του , ο οποίος μας ενημέρωσε για το έργο της Σχολής και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει στα στελέχη του όπλου μας αλλά και των άλλων Όπλων. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αφού τον συνεχάρη για την ανάλυψη των καθηκόντων του επανέλαβε το πάγιο αίτημά μας για συνεργασία του γραφείου μελετών της σχολής με το σύνδεσμό μας ,για άρθρα του περιοδικού μας, σχετικά με τις νέες εξελίξεις στα Τεθωρακισμένα.

Τέλος επισκεφθήκαμε εθιμοτυπικά τον νέο Υποδιοικητή του ΚΕΤΘ Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Ζιωτόπουλο Χρήστο (ο Διοικητής απουσίαζε).

Η επίσκεψή μας αυτή στην καρδιά του Όπλου μας ΔΙΤ-ΚΕΤΘ-Σχ.ΤΘ ,αν και εθιμοτυπική , μας ικανοποίησε και μας έκανε να αισθανθούμε ότι είμασταν στο σπίτι μας. Για άλλη μία φορά αισθανθήκαμε υπερήφανοι για το Όπλο μας.