Την Μ.Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 το ΔΣ του Συνδέσμου ,αποτελούμενο από τους : α) Υπτγο ε.α. κ.Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο Πρόεδρο , β) Αντγο ε.α. κ.Παπαποστόλου Σεραφείμ Αντιπρόεδρο, γ) Αντγο ε.α. κ. Μεντεσίδη Χαράλαμπο Γεν. Γραμματέα, δ) Ταξχο ε.α. κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο, ε) Σχη (ΤΘ) ε.α. κ. Σταματογιαννάκη Μιχαήλ και Εφ. Ανθλχο κ.Σκιάνη Σταμάτιο ,επισκέφθηκε εθυμοτυπικά τον νέο Διοικητή της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγο κ. Παπαδόπουλο Βασίλειο στο γραφείο του προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ υποδέχθηκε το ΔΣ του Συνδέσμου με πολύ μεγάλη εγκαρδιότητα και αφού το ευχαρίστησε για την επίσκεψη , αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο και στην αποστολή της ΑΣΔΥΣ. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τον ευχαρίστησε για την αποδοχή του αιτήματός μας να τον επισκευθούμε, τον συνεχάρη για την ανάλυψη των υψηλών καθηκόντων του και του ευχήθηκε εκ μέρους όλων υγεία , δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η επίσκεψή μας αυτή σε έναν καταξιωμένο Ανώτατο Αξιωματικό του Όπλου μας, μας έκανε για άλλη μία φορά να αισθανθούμε υπερήφανοι για το Όπλο μας.