Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 το ΔΣ του Συνδέσμου ,αποτελούμενο από τους : α) Υπτγο ε.α. κ.Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο Πρόεδρο , β) Αντγο ε.α. κ.Παπαποστόλου Σεραφείμ Αντιπρόεδρο, γ) Αντγο ε.α. κ. Μεντεσίδη Χαράλαμπο Γεν. Γραμματέα, δ) Αντγο ε.α. κ. Κυριάκο Δημήτριο ε) Ταξχο ε.α. Μιχαηλίδη Γεώργιο Ταμία και Εφ. Ανθλχο κ.Σκιάνη Σταμάτιο ,παρέστη στην τελετή απονομής των πτυχίων και των τελαμόνων στους νέους Ανθυπιλάρχους Τάξεως 2018, οι οποίοι περάτωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους στη Σχολή Τεθωρακισμένων και αναχώρησαν για τις Μονάδες του Όπλου μας ,

παρουσία του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Ταξιάρχου κ. Σαμαρά Αστέριου , του Διοικητού του ΚΕΤΘ Ταξιάρχου κ. Μαυροειδή Γεωργίου και του Διοικητού της Σχολής Συνταγματάρχου (ΤΘ) κ. Θεοδοσιάδη Αντωνίου. Μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΑ, επισκεφθήκαμε τον Διευθυντή του Όπλου μας στο γραφείο του παρόντος και του Διοικητού του ΚΕΤΘ και συζητήσαμε τις λεπτομέρεις για την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2019 στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο, καθώς και θέματα που αφορούν στην συνεργασία του Συνδέσμου μας με την Διεύθυνση του Όπλου.

Η παρουσία μας στην τελετή μας έφερε πολλά χρόνια πίσω, μας ικανοποίησε απόλυτα και αισθανθήκαμε υπερήφανοι για τους νέους βλαστούς του Όπλου μας.