Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, αποφάσισε την πραγματοποίηση της ετήσιας χοροεσπερίδας του την 30η Νοεμβρίου 2013 ημέρα Σάββατο. Το χρόνο αυτό σκεφθήκαμε να αλλάξουμε το χώρο πραγματοποιήσεως της χοροεσπερίδας και να τη συνδυάσουμε με κοντινή εκδρομή και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, αφού έχουμε επιτύχει πολύ καλή οικονομική προσφορά.

 Έτσι λοιπόν η χοροεσπερίδα μας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΒΕΡΟΡΙ, που βρίσκεται στα Βίλια Αττικής, στο καταπράσινο αυτό χωριό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να χορτάσουμε οξυγόνο, να γνωρίσουμε την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα την παραλία ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ και να διανυκτερεύσουμε, αφού στο θαυμάσιο ξενοδοχείο ΒΕΡΟΡΙ, ιδιοκτησίας συναδέλφου και Επιτίμου Μέλους του Συνδέσμου, όπου θα καταλύσουμε, θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

 Η τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο θα είναι 25 Ευρώ (ζευγάρι 50 ευρώ), ποσό που πληρώσαμε πέρυσι για τη χοροεσπερίδα μας στη ΛΑΕΔ.

 Η τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο θα είναι 35 ευρώ.

 Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται : Η διανυκτέρευση, το δείπνο με τα ποτά, η ζωντανή μουσική και το πρωϊνό της Κυριακής 1ης Δεκεμβρίου 2013.

 Όποιος επιθυμεί να έχει και άλλη διανυκτέρευση η τιμή θα είναι 35 ΕΥΡΩ(δίκλινο)

 Η κίνηση θα γίνει με ΙΧ οχήματα ή με μισθωμένο λεωφορείο, εφόσον ο αριθμός των επιβατών θα είναι ικανοποιητικός. Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να κινηθούν με λεωφορείο να το δηλώσουν εγκαίρως. Το ποσό του εισιτηρίου για το λεωφορείο θα είναι περίπου 10 ευρώ κατ’ άτομο. Υπάρχει επίσης λεωφορείο της γραμμής, που αναχωρεί από το ΘΗΣΕΙΟ, έχει πολλά δρομολόγια την ημέρα και το εισιτήριο είναι 4,80 Ευρώ απλή διαδρομή. Το τηλέφωνο του πρακτορείου είναι 210-3244448.

 Οι ώρες αφίξεως στο ξενοδοχείο και αναχωρήσεως του λεωφορείου θα γνωστοποιηθούν στους ενδιαφερομένους τη στιγμή της δηλώσεώς τους.

 Ο αριθμός των δωματίων στο ξενοδοχείο είναι περιορισμένος, για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Παρακαλούμε για την ευρεία συμμετοχή σας, μαζί με φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά, όπως ξέρουν να διασκεδάζουν οι μαυροσκούφηδες.

 Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 18 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα στο γραφείο του Συνδέσμου (210-5226351 ή 6942482481) ή σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος Θεόδωρος Κατσάρης

Υποστράτηγος ε.α Αντιστράτηγος ε.α