Πατήστε εδώ για το βίντεο της εκδήλωσης

Προεξάρχοντος της δοξολογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφίσιας κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων στους νέους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς της 2013 Δ' ΕΣΣΟ, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 στο Στρατόπεδο “Επιλάρχου Μελίδη” στον Αυλώνα.

 Οι νέοι αξιωματικοί μετά από την πολύμηνη εκπαίδευση τους στην Σχολή Τεθωρακισμένων, έλαβαν τα πτυχία τους από τον ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστράτηγο κ. Δημ. Θωμαΐδη, παρουσία του Δκτου του ΚΕΤΘ Ταξίαρχου κ. Βασ. Παπαδόπουλου, του Δκτου της Σχολής Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Αντ. Χατζηγεωργίου και συγγενών και φίλων τους.

 Εντυπωσιακή η παράδοση και παραλαβή των εμβλημάτων της Σχολής από τους αποχωρήσαντες ΔΕΑ στους ΥΕΑ, οι οποίοι έφτασαν στο χώρο της εκδήλωσης, με άρμα τύπου Leopard από όπου αποβιβάστηκαν με παραγγέλματα και παρέλαβαν τα εμβλήματα της σχολής, αφού πρώτα υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι των παλαιών τους συναδέλφων.

Το ίδιο εντυπωσιακή και η παρέλαση που ακολούθησε, της τάξης των ΥΕΑ με τους νέους ΔΕΑ οι οποίοι παρήλασαν μπροστά στους επίσημους και τους υπερήφανους γονείς και φίλους τους.

Τους νέους αξιωματικούς καλοσώρισαν στην οικογένεια των αξιωματικών του 'Οπλου των Τεθωρακισμένων με την Ημερησία Διαταγή τους, τόσο ο ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Δ. Θωμαΐδης, όσο και ο Δκτης της Σχολής Συνταγματάρχης (ΤΘ) κ. Αντ. Χατζηγεωργίου.