Συνεστίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, προς τιμήν του επί δύο (2) θητείες σαν ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστρατήγου κ. Δημ. Θωμαΐδη.

Γράφει ο Λιβέριος Πετρίδης

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στην ΛΑΕΔ στην Αθήνα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέθεσαν γεύμα προς τιμήν του επί δύο (2) θητείες Δντου του Όπλου των Τεθωρακισμένων, Υποστρατήγου κ. Δημήτρη Θωμαΐδη, με την ευχή ότι με τις επικείμενες κρίσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών να παραμείνει υπό τα Όπλα, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του όσον το δυνατόν για περισσότερο χρόνο.

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού Τεθωρακισμένων Υποστράτηγος ε.α. κ. Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος, μετέφερε τις ευχαριστίες του Δ.Σ., και των μελών του Συνδέσμου στον κ. Θωμαΐδη για τη βοήθεια που προσέφερε στο έργο του. “Έχουν περάσει πολλοί Δντές του Όπλου και όλοι συνεργάστηκαν με τον Σύνδεσμο, αλλά με εσάς η συνεργασία μας και η βοήθεια που μας προσφέρατε στο έργο μας ήταν κάτι ξεχωριστό” τόνισε ο κ. Παπαδογεωργόπουλος, ενώ παράλληλα ευχήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, του θύμισε ότι μετά την αποστρατεία υπάρχει και ο Σύνδεσμος...

Ο κ. Θωμαΐδης στον χαιρετισμό του, χαρακτήρισε σαν πρόβλημα του παρελθόντος την απουσία συνέχειας, “...συνεχίζουμε το έργο που παραλάβαμε από εσάς και το παραδίδουμε στους επόμενους, το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε συνέχεια” είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε το “δέσιμο” των μαυροσκούφηδων μεταξύ τους, λέγοντας ότι “είμαστε μια μεγάλη οικογένεια” και ότι κλείνει πάνω από 2,5 χρόνια στη θέση του ΔΙΤ/ΓΕΣ, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς την πιθανή αλλαγή της θέσεως του.

 Στην συνεστίαση εκτός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τις συζύγους τους, παρέστησαν τιμητικά με τις συζύγους τους και οι: Υποδιευθυντής ΔΙΤ/ΓΕΣ Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων Συνταγματάρχης (ΤΘ) κ. Αντώνιος Χατζηγεωργίου και ο Υποδιοικητής του ΚΕΤΘ Συνταγματάρχης (ΤΘ) κ. Γεώργιος Σιγουλάκης.