Σας γνωρίζουμε ότι μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, την 30 Απριλίου 2014 το ΔΣ του Συνδέσμου αποφάσισε την οργάνωση και πραγματοποίηση μονοήμερης εκδρομής στην περιοχή Τρίπολης – Μεγαλόπολης – Μονή Αγίας Θεοδώρας την 1η Ιουνίου 2014 ημέρα Κυριακή.

 Η εκδρομή θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μοναστήρι Αγίας Θεοδώρας με τα πολλά δέντρα στην στέγη, στη Μεγαλόπολη, στον Μελιγαλά, Τρίπολη κλπ ανάλογα και με τον διαθέσιμο χρόνο μετά την άφιξη μας. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο πούλμαν.

Αναχώρηση του πούλμαν από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το πρωϊ της Κυριακής 1η Ιουνίου 2014 και ώρα 08.00

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την 24 Μαϊου 2014 στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ.210-5226351 ή 6942-482481) ή σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην εκδρομή μπορεί να συμμετέχουν και φιλικά πρόσωπα των μελών μας.

Το κόστος ανά άτομο θα είναι 20€. Φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται το φαγητό, καφέδες, κλπ.

Το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει το πούλμαν είναι :

Λέσχη Παπάγου – Αττική οδός – Εθνική Κορίνθου – Ισθμός Κορίνθου – Τρίπολη – Μοναστήρι Αγίας θεοδώρας – Μελιγαλάς – Μεγαλόπολη – Τρίπολη . Οι στάσεις για καφέ , φαγητό κλπ καθώς και ο χρόνος παραμονής σε κάθε χώρο επίσκεψης θα καθορίζονται ανάλογα με την διευκόλυνση των μελών και την πορεία του χρόνου.

Παρακαλούμε η συμμετοχή να δηλωθεί έγκαιρα για να ρυθμισθούν οι λεπτομέρειες.

 

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

 

Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος Κατσάρης Θεόδωρος

 

           Υποστράτηγος ε.α Αντιστράτηγος ε.α