Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν που ο τότε Διοικητής ΚΕΤΘ και π. Δήμαρχος Μώλου και Αγ. Κωνσταντίνου Αντιστράτηγος ε.α κ. Τετριμίδας Ευάγγελος φιλοξένησε για πρώτη φορά τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού Τεθωρακισμένων στη Λέσχη Αξιωματικών του ΚΕΤΘ για την πατροπαράδοτη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

 Από τότε ανελλιπώς κάθε χρόνο, με ευκαιρία την εκδήλωση αυτή, οι ε.α. Αξιωματικοί του Όπλου συναντώνται με τους ε.ε. συναδέλφους τους, θυμούνται τα παλιά, αλλά και ενημερώνονται για την εξέλιξη και την πορεία του Όπλου.

Η φετινή συνάντηση έγινε την 1η Φεβρουαρίου του 2015, όπως πάντα στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Μελίδη» στον Αυλώνα με οικοδεσπότη τον Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Μετά τον καφέ στη Λέσχη οι άνδρες κατευθύνθηκαν στην αίθουσα ενημερώσεως, όπου ο ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Βασιλειάδης Κωνσταντίνος ενημέρωσε λεπτομερώς τους ε.ε. και ε.α. Αξιωματικούς για τα τεκταινόμενα στο Όπλο των Τεθωρακισμένων. Συγκεκριμένα μίλησε για την εκπαίδευση, οργάνωση, εξέλιξη και μελλοντική προοπτική του Όπλου Ιππικού-Τεθωρακισμένων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος ε.α κ. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Όπλου και τον Διοικητή του ΚΕΤΘ για την άψογη υποδοχή και την φιλοξενία, τόνισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Συνδέσμου και του ΚΕΤΘ και ολοκλήρωσε με την ευαρέσκειά του για το άψογο έργο που επιτελούν όλοι οι ε.ε. Αξιωματικοί του ΚΕΤΘ παρά τις δύσκολη οικονομική συγκυρία και το υψηλό ηθικό τους.

Η συνέχεια στη Λέσχη Αξιωματικών του στρατοπέδου, όπου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα με το φλουρί να πέφτει στην XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία και να το παραλαμβάνει ο διατελέσας Διοικητής της Ταξιαρχίας αυτής Αντιστράτηγος ε.α. κ Ζενέλης Δημήτριος.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του με τη σύζυγό του ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. κ. Ζιαζιάς Κωνσταντίνος.

Από την ενημέρωση των ε.ε. και ε.α. Αξιωματικών

Το φλουρί έπεσε στην XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία και να το παραλαμβάνει ο διατελέσας Διοικητής της Ταξιαρχίας αυτής Αντιστράτηγος ε.α. κ Ζενέλης Δημήτριος

Μεταξύ μας ήταν και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. κ. Ζιαζιάς Κωνσταντίνος