Την Τρίτη 26 Μαϊ.2015 και ώρα 1730 το ΔΣ του Συνδέσμου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Υποστράτηγο ε.α κ. Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο, επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς στο γραφείο του, τον κ. ΥΦΕΘΑ και μέλος του Συνδέσμου μας, Υποστράτηγο ε.α. κ. Τόσκα Νικόλαο. Παρέστησαν επίσης

ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Υποστράτηγος ε.α κ. Κασελίμης Σπύρος, ο Γενικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α κ. Μεντεσίδης Χαράλαμπος, το μέλος Αντιστράτηγος ε.α κ. Μπαλτζώης Ιωάννης και ο Επίτιμος Γ.Γ. του Συνδέσμου Αντιστράτηγος ε.α κ. Κατσάρης Θεόδωρος. Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική η δε υποδοχή πολύ εγκάρδια. Μετά τις δέουσες φιλοφρονήσεις ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος ε.α.  κ.Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος αφού συνεχάρη τον κ. ΥΦΕΘΑ για την επιλογή του στη θέση αυτή του ευχήθηκε, εκ μέρους του Συνδέσμου, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ακολούθως τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και κυρίως τους στόχους του Συνδέσμου μας τους οποίους συνόψισε στην έκδοση του περιοδικού και στην ολοκλήρωση της κατασκευής του μνημείου Ιππικού στο Μέτσοβο.

Ο κ. ΥΦΕΘΑ αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μνημείο, αλλά και για την ποιότητα του περιοδικού και είπε ότι θα προσπαθήσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Μέτσοβο. Στο τέλος επακολούθησε συζήτηση-ενημέρωση και ο κ. ΥΦΕΘΑ μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στις ΕΔ και κυρίως για το Στρατό Ξηράς. Η επίσκεψη έληξε με ανταλλαγή αναμνηστικών.