Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου

 Σας γνωρίζουμε ότι, μετά την αποπεράτωση του περιβάλλοντος χώρου του Μνημείου Ιππικού στο Μέτσοβο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε την οργάνωση τριήμερης εκδρομής στο Μέτσοβο-Ιωάννινα από17 έως 19 Οκτωβρίου 2015, με κύρια αποστολή τα εγκαίνια της κατασκευής του περιβάλλοντος χώρου του Μνημείου, που θα συνδυαστεί με τελετή επιμνημόσυνης δέησης, ομιλίες, προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων κ.λ π. για απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωϊκώς πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940.

Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Το ακριβές πρόγραμμα της τελετής και της τριημέρου εκδρομής θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες εκδρομείς εγκαίρως.

Αναχώρηση του πούλμαν από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το πρωϊ του Σαββάτου 17 Οκτ. 2015 και ώρα 08.00

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη 6 Οκτ. 2015 στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ.210-5226351, 6942-482481, 6946-379306) ή σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην εκδρομή μπορεί να συμμετέχουν και φιλικά πρόσωπα των μελών μας. Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή μελών μας της Βορείου Ελλάδος, που η πρόσβαση στο Μέτσοβο μπορεί να πραγματοποιηθεί αυθημερόν λόγω της Εγνατίας οδού.

Η διαμονή θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙ στο Μέτσοβο. Το κόστος του ξενοδοχείου είναι 40€ το δίκλινο και 35€ το μονόκλινο συμπεριλαμβανομένου και του πρωϊνού. Δεν συμπεριλαμβάνονται το φαγητό, καφέδες, κλπ.

Το κόστος του λεωφορείου κατ’ άτομο θα ανέλθει στο ποσόν των 30 Ευρώ, που θα εξαρτηθεί και από την πληρότητα του λεωφορείου. Το κόστος αυτό μπορεί να μειωθεί στο ήμισυ, εφόσον το ΓΕΣ εγκρίνει τη διάθεση του πούλμαν του ΚΕΤΘ.

Το δρομολόγιο μετάβασης που θα ακολουθήσει το πούλμαν είναι :

Λέσχη Παπάγου – Αττική οδός – Εθνική Οδός – Λαμία – Καρδίτσα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Μέτσοβο. Οι στάσεις για καφέ , φαγητό κλπ καθώς και ο χρόνος παραμονής σε κάθε χώρο επίσκεψης θα καθορίζονται ανάλογα με την διευκόλυνση των μελών και την πορεία του χρόνου.

Το δρομολόγιο επιστροφής θα γίνει από το ίδιο δρομολόγιο, οι στάσεις και ο χώρος του γεύματος θα γίνουν γνωστές στο πούλμαν.

Παρακαλούμε η συμμετοχή να δηλωθεί έγκαιρα για να ρυθμισθούν οι λεπτομέρειες και να υπολογισθεί και το κόστος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                          Ο Ειδικός Γραμματέας

Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος       Μιχαήλ Σταματογιαννάκης

Υποστράτηγος ε.α                                  Σχης ε.α