Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.00 το ΔΣ του Συνδέσμου μας επισκέφθηκε , κατόπιν προσκλήσεως ,τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ.Στεφανή Αλκιβιάδη στο γραφείο του.

Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική η δε υποδοχή πολύ εγκάρδια και φιλική , όπως αρμόζει εξάλλου σε Τεθωρακισμένους. Μετά τις δέουσες φιλοφρονήσεις ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος αφού συνεχάρη τον κ. Α/ΓΕΣ για την επιλογή του στην ύψιστη αυτή θέση από το ΚΥΣΕΑ τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και κυρίως τους στόχους του Συνδέσμου τους οποίους συνόψισε στην απρόσκοπτη έκδοση του περιοδικού και στην ανάδειξη της σημασίας του Μνημείου Ιππικού στο Μέτσοβο .

Ο κ. Α/ΓΕΣ αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Στρατό μας και μας διαβεβαίωσε ότι το ηθικό του προσωπικού και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Μονάδων ευρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Επακολούθησε συζήτηση , υποβολή ερωτήσεων και επίδοση των αναμνηστικών.