Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου

  Σας γνωρίζουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε την οργάνωση τριήμερης προσκυνηματικής επίσκεψης στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο - Ιωάννινα από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2017, για τέλεση επιμνημόσυνης δέησης, ομιλίες και κατάθεση στεφάνων, για απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωϊκώς πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940.

Η επίσκεψη και η τελετή στο μνημείο αποφασίσθηκε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και θα τελεί υπό την αιγίδα της Διευθύνσεως Ιππικού-Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ.

Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Το ακριβές πρόγραμμα της τελετής και της επισκέψεως θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες εγκαίρως.

Για την μετάβαση και επιστροφή των συμμετασχόντων θα διατεθεί λεωφορείο από το ΚΕΤΘ το οποίο θα αναχωρήσει από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το πρωϊ του Σαββάτου 21 Οκτ. 2017 και ώρα 08.00 Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 4 Οκτ. 2017 στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ.210-5226351, 6942-482481, 6946-379306) ή σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην εκδρομή μπορεί να συμμετέχουν και φιλικά πρόσωπα των μελών μας. Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή μελών μας της Βορείου Ελλάδος και σε περίπτωση ικανού αριθμού θα καταβληθεί προσπάθεια να διατεθεί και από εκεί λεωφορείο εφόσον υπάρχει επιθυμία.

Η διαμονή θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙ στο Μέτσοβο. Το κόστος του ξενοδοχείου είναι 40€ το δίκλινο και 35€ το μονόκλινο συμπεριλαμβανομένου και του πρωϊνού. Δεν συμπεριλαμβάνονται το φαγητό, καφέδες, κλπ. Η επιβάρυνση κατ’ άτομο για τη χρήση του λεωφορείου είναι 15 Ευρώ.

Το δρομολόγιο μετάβασης που θα ακολουθήσει το πούλμαν είναι :Λέσχη Παπάγου – Αττική οδός – Ολυμπία Οδός –.Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου-Ιόνια Οδός-Γιάννενα-Μέτσοβο. Δρομολόγιο επιστροφής το αντίστροφο. Οι στάσεις για καφέ , φαγητό κλπ καθώς και ο χρόνος παραμονής σε κάθε χώρο επίσκεψης θα καθορίζονται ανάλογα με την διευκόλυνση των μελών και την πορεία του χρόνου.

Για όσους επιθυμούν να επιβιβαστούν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης να το δηλώσουν και να βρίσκονται εκεί την 07.40 Ω.

Παρακαλούμε η συμμετοχή να δηλωθεί έγκαιρα για να ρυθμισθούν οι λεπτομέρειες. Θα τηρηθεί σειρά προτερότητος δηλώσεων για το ΠΟΥΛΜΑΝ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος         Μεντεσίδης Χαράλαμπος

Υπστγος ε.α                                  Αντγος ε.α.