Γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Χαράλαμπος Μεντεσίδης

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα Ο9:00 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Τεθωρακισμένων η τελετή απονομής των πτυχίων σε 11 ΔΕΑ (ΤΘ) παρουσία του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστρατήγου Παπαδοπούλου Βασιλείου και του Διοικητού της Σχολής Συνταγματάρχου (ΤΘ) Σίμου Ανδρέα.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. Μεντεσίδης Χαράλαμπος και οι Έφεδροι Αξκοί Μπρατζολιάς Σπυρίδων, Σκιάνης Σταμάτιος και Παπαδημητρίου Χρήστος.

Ακολούθως, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Ν/Σ οπλιτών της 2017 Ε΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Αποστολάκη Ευάγγελου ΠΝ του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Στεφανή Αλκιβιάδη του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστρατήγου Παπαδοπούλου Βασιλείου του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΔΒ , του Διοικητού του ΚΕΤΘ Ταξιάρχου Σιγουλάκη Δημητρίου, χοροστατούντως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας-Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου

Από τον Σύνδεσμό μας παρεβρέθησαν ο Πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος , ο Γενικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. Μεντεσίδης Χαράλαμπος , τα Μέλη μας  Αντιστάτηγοι ε.α. Καλεντερίδης Κωνσταντίνος και Αναγνωστόπουλος Θεμιστοκλής ,Ταξίαρχος ε.α. Θεοδώρου Επαμεινώνδας, Ιλαρχος ε.α. Ποττάκης Γεώργιος καθώς και οι Έφεδροι Αξκοί Μπρατζολιάς Σπυρίδων, Σκιάνης Σταμάτιος και Παπαδημητρίου Χρήστος.

Μετά την τελετή της ορκομωσίας το ΔΣ του Συνδέσμου, επισκέφθηκε τον Διευθυντή του Όπλου μας, στο γραφείο του παρουσία και του Διοικητού του ΚΕΤΘ, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την τελετή του Μνημείου Ιππικού στο Μέτσοβο.