Την 01 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 21:00 πραγματοποιήθηκε , όπως ήταν προγραμματισμένη, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας, στην αίθουσα τιμών της ΛΑΕΔ.

Η προσέλευση άρχισε από τις 20:00 και συνεχίστικε μέχρι και τις 21:30. Η συμμετοχή των μελών και φίλων του συνδέσμου ξεπέρασε τους 170. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος , στην ομιλία του, στην αρχή της εκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχήθηκε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου. Η επιβλιτικότητα της αιθούσης τιμών της ΛΑΕΔ , η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση , τα υπέροχα αιδέσματα με το ωραίο σέρβις καθώς και η καταπληκτική ζωντανή μουσική δημιούργισαν μία πολύ ωραία ζεστή και συνάμα εορταστική ατμόσφαιρα. Τα χαμόγελα, οι φιλοφρονήσεις και οι συζητήσεις στα πηγαδάκια περίσσευαν.

Την χοροεσπερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Στεφανής Αλκιβιάδης , ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κ. Βασιλειάδης Κωνσταντίνος , ο Διευθυντής Δ΄ΚΛΑΔΟΥ /ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Σταματιάδης Γεώργιος , ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστράτηγος κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος , ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Σιγουλάκης Δημήτριος , οι Ταξίαρχοι κ.κ. Χατζηγεωργίου Αντώνιος και Μόσχος Κοσμάς του ΓΕΕΘΑ , ο Πρέσβης ε.τ. και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Γεωργίου Γεώργιος καθώς και οι Πρέσβεις ε.τ. κ.κ. Δοκιανός Σπύρος, Ροκανάς Και Αλιάγας….

Κατά γενική ομολογία ,όλων των παρευρισκομένων, ήταν μία υπέροχη βραδιά και έφυγαν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις ευχόμενοι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.