Την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα Ο9:00 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Τεθωρακισμένων η τελετή απονομής των πτυχίων των νέων ΔΕΑ (ΤΘ) της 2017 Ε΄ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστρατήγου Παπαδοπούλου Βασιλείου και του Διοικητού της Σχολής Συνταγματάρχου (ΤΘ) Σίμου Ανδρέα.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. Μεντεσίδης Χαράλαμπος και οι Έφεδροι Αξκοί Μπρατσολιάς Σπυρίδων, Σκιάνης Σταμάτιος και Θεοδοσίου Θεόδωρος .

Ακολούθως, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Ν/Σ οπλιτών της 2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Υποστρατήγου Παπαδοπούλου Βασιλείου του Υποδιευθυντού ΓΕΣ/ΔΔΒ , του Διοικητού του ΚΕΤΘ Ταξιάρχου Σιγουλάκη Δημητρίου, χοροστατούντως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας-Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.

Από τον Σύνδεσμό μας παρεβρέθησαν ο Πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος , ο Γενικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. Μεντεσίδης Χαράλαμπος , τα Μέλη μας  Αντιστάτηγος ε.α. Αναγνωστόπουλος Θεμιστοκλής καιΤαξίαρχος ε.α. Μουντανέας Γεώργιος καθώς και οι Έφεδροι Αξκοί Μπρατσολιάς Σπυρίδων, Σκιάνης Σταμάτιος και Θεοδοσίου Θεόδωρος.

Μετά την τελετή της ορκωμοσίας το ΔΣ του Συνδέσμου, επισκέφθηκε τον Διευθυντή του Όπλου μας, στο γραφείο του παρουσία και του Διοικητού του ΚΕΤΘ, όπου συζητήθηκε το πρόγραμμα της επισκέψεως των Εφέδρων στο ΚΕΤΘ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, με την παρουσία και του κ. Α/ΓΕΣ.