Μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γονέων και Αποφοίτων Δημοτικού Σχολείου Ακροπόλεως – 70ου Αθηνών, για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Πρωταγωνιστές τα παιδιά που μας καλούν να πάρουμε θέση μέσω της ψήφου μας με το αίτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα πίσω στο φως που τα γέννησε.

Μέσα από την καλαίσθητη ιστοσελίδα που δημιούργησαν τα μέλη του συλλόγου www.acropoliskids.gr , μπορούμε να ψηφίσουμε για την επιστροφή των Γλυπτών, αλλά και να απολαύσουμε ξεφυλλίζοντας το υπέροχο Λεύκωμα των παιδιών του σχολείου με θέμα “Τα Γλυπτά μας έχουν Πατρίδα”.

Επιβάλλεται η υποστήριξη της προσπάθειας αυτής για να διαδώσουμε, "«Τα παιδιά της Ακρόπολης», Εσείς, εμείς, τα παιδιά μας και όλοι όσοι πιστεύουμε στον πολιτισμό, ως Πανανθρώπινη και Διαχρονική Αξία, στέλνουμε σήμερα το μήνυμά μας, «Πάρε θέση να πάρουν τη θέση τους» όπως μας επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Σπύρος Τζεβελέκης παρακάτω.

Λιβέριος Πετρίδης

Αθήνα, Χριστούγεννα του έτους 2017,

 

 

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου μας,

 

Με πολλή χαρά και συγκίνηση, σας ενημερώνουμε ότι ο ιστότοπος www.acropoliskids.gr , μία τολμηρή ιδέα του Συλλόγου μας, μόλις ξεκίνησε.

«Τα παιδιά της Ακρόπολης», Εσείς, εμείς, τα παιδιά μας και όλοι όσοι πιστεύουμε στον πολιτισμό, ως Πανανθρώπινη και Διαχρονική Αξία, στέλνουμε σήμερα το μήνυμά μας,

«Πάρε θέση να πάρουν τη θέση τους»,

υποστηρίζοντας το αίτημα επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα πίσω στο φως που τα γέννησε.

Απολαύστε και διαδώστε, στα παιδιά σας, στους φίλους σας, στους συνεργάτες σας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τον ιστότοπο www.acropoliskids.gr , που μιλά ήδη δέκα γλώσσες και σύντομα περισσότερες. Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς του και φυσικά ψηφίστε.

 

Σας προτείνουνε επίσης να ενημερωθείτε για τους συντελεστές του ιστότοπου, καθώς άνθρωποι ιδιαίτερα αξιόλογοι, πίστεψαν στο όραμά μας και συνεργάστηκαν με αγάπη και αφιλοκερδώς για την υλοποίησή του. Παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε ξεφυλλίζοντας, το υπέροχο Λεύκωμα των παιδιών του Σχολείου μας, με θέμα ΄Τα Γλυπτά μας έχουν Πατρίδα΄ που δημιουργήθηκε την Άνοιξη του 2010.

 

Σας ευχόμαστε χαρούμενες γιορτές και μία ευτυχισμένη Νέα Χρονιά.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακροκύτταρο.

 

Σπύρος Θωμά Τζεβελέκης

 

Υ.Γ. * Συγχωρήστε τα όποια λάθη εντοπίσετε και βοηθήστε να διορθωθούν. Τα κενά στις ξένες

γλώσσες, συμπληρώνονται σταδιακά.

* Για διαφύλαξη της αξιοπιστίας, με το ίδιο e-mail μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά.

Από τον ίδιο Η/Υ, ψηφίζουν παιδιά, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες με διαφορετικά e-mail.

 

 

Διεύθυνση επικοινωνίας: «Ακροκύτταρο», Τσάμη Καρατάσου 5, 117 42 Ακρόπολις, τηλ. 210-9249292

Ακροκύτταρο, κύτταρο πολιτισμού.