Ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) κ. Δημήτρης Ντόκος παρέδωσε τη Διοίκηση στον Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Αντώνιο Χατζηγεωργίου την 22 Ιουνίου 2012 στο ΚΕΤΘ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) κ. Δημήτριος Ντόκος παρέδωσε τη Διοίκηση της Σχολής Τεθωρακισμένων στον Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Αντώνιο Χατζηγεωργίου παρουσία του ΔΙΤ/ΓΕΣ Ταξίαρχου κ. Δημητρίου Θωμαΐδη, του Δκτου ΚΕΤΘ Ταξίαρχου κ. Βασίλειου Δοκμετζόγλου, Αξιωματικών εν ενεργεία και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού Τεθωρακισμένων.

 Ακολούθησε η παρέλαση από ένοπλα τμήματα των ΥΕΑ και στελεχών οπλιτών του Όπλου των Τεθωρακισμένων, υπό τους ήχους της στρατιωτικής μπάντας.

Στην δεξίωση που παρατέθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών του ΚΕΤΘ, επεδόθησαν αναμνηστικά από τον ΔΙΤ/ΓΕΣ κ. Δ. Θωμαΐδη προς τον απέρχόμενο Διοικητή. “Η Σημαία του Όπλου είναι η Διεύθυνση Ιππικού Τεθωρακισμένων και οι παραστάτες είναι το ΚΕΤΘ και η Σχολή Τεθωρακισμένων” σημείωσε ο κ. Θωμαΐδης, συμπληρώνοντας ότι “...η ανανέωση στις διοικητικές θέσεις δίνει ζωντάνια στο στρατό μας”.

Ο απερχόμενος Δκτης της Σχολής κ. Δημ. Ντόκος αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, ιδιαίτερα αναφέρθηκε στον Δκτη του ΚΕΤΘ κ. Βασίλειο Δοκμετζόγλου, ευχαριστώντας τον για τη βοήθειά του, “...παρόλο που διοικητικά είμαστε χώρια, στην ουσία είμαστε μαζί...”. Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον νέο Διοικητή κ. Αντ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος και υποσχέθηκε να συνεχίσει την καλή δουλειά του προκατόχού του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού Τεθωρακισμένων Υποστράτηγος ε.α. κ. Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος, ευχαρίστησε για την βοήθεια προς το Σύνδεσμο, τον απερχόμενο κ. Δ. Ντόκο, επιδίδοντας του αναμνηστικό δίπλωμα και ιστορικό βιβλίο σχετιζόμενο με μέλος του Συνδέσμου. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αντιστράτηγος ε.α. κ. Θεόδωρος Κατσάρης και το μέλος Ίλαρχος ε.α. Λιβέριος Πετρίδης.