Την Παρασκευή 11Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 σύσωμο το νέο ΔΣ του Συνδέσμου παρέστη στην τελετή απονομής των πτυχίων σε 15 νέους ΔΕΑ(ΤΘ) στη Σχολή Τεθωρακισμένων , παρουσία του Διευθυντού ΓΕΣ/ΔΙΤ Ταξιάρχου κ. Χατζηγεωργίου Αντωνίου και του Διοικητητού της Σχολής Συνταγματάρχου (ΤΘ) κ. Ντρούγκα Ιωάννη.

Μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΑ, επισκεφθήκαμε τον Διοικητή της Σχολής ΤΘ στο γραφείο του , ο οποίος μας ενημέρωσε για το έργο της Σχολής και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει στα στελέχη του όπλου μας αλλά και των άλλων Όπλων. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου επανέλαβε το πάγιο αίτημά μας για συνεργασία του γραφείου μελετών της σχολής με το σύνδεσμό μας, για άρθρα του περιοδικού μας, σχετικά με τις νέες εξελίξεις στα Τεθωρακισμένα.

Ακολούθως επισκεφθήκαμε εθιμοτυπικά τον Υποδιοικητή του ΚΕΤΘ Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Κατσαγιάννη Παναγιώτη, (ο Διοικητής απουσίαζε λόγω υπηρεσιακής υποχρέωσης).Τέλος μεταβήκαμε στη Διεύθυνση όπου μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Όπλου στο γραφείο του και συζητήσαμε θέματα που αφορούν στη συνεργασία της Διευθύνσεως με τον Συνδέσμο.

Η επίσκεψή μας αυτή στην καρδιά του Όπλου μας ΔΙΤ-ΚΕΤΘ-Σχ.ΤΘ ,αν και εθιμοτυπική , μας ικανοποίησε και μας έκανε να αισθανθούμε ότι είμασταν στο σπίτι μας. Για άλλη μία φορά αισθανθήκαμε υπερήφανοι για το Όπλο μας.