Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση

 Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεως που πραγματοποιούνται φέτος με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 190 ετών από την ίδρυση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) και διοργανώθηκε από τη διοίκηση της Σχολής σε συνεργασία βεβαίως και με τη διοίκηση του Ιδρύματος. 

Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα τραγουδιών της πατρίδας μας που απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο η Μουσική Χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών χορών της ΣΣΕ, αποτελούμενα αποκλειστικά από Ευέλπιδες, άνδρες και γυναίκες, που πλαισιώθηκαν από παραδοσιακούς οργανοπαίκτες και τραγουδιστές όπως ο εκ των κορυφαίων της πατρίδας μας, Λάκης Χαλκιάς! 

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, πολλά μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, εκ μέρους του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» ο Πρέσβης ε.τ. Βασίλης Κασκαρέλης μέλος της Εκτελεστικής Διοικήσεως και του ΔΣ αυτού, ο Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού Τεθωρακισμένων Υποστράτηγος ε.α. κ. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος