Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου

Σας γνωρίζουμε ότι, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Διοικητού ΚΕΤΘ Ταξιάρχου κ. Μαυροειδή Γεωργίου, την 27η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των μελών του Συνδέσμου στο Κέντρο κατά την οποία θα εφαρμοσθεί σχετικό πρόγραμμα, το οποίο θα αρχίσει με μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών εκλιπόντων μελών μας, καθώς και των ηρωϊκώς πεσόντων και θανόντων Αξιωματικών, Μονίμων Υπαξιωματικών και Οπλιτών κατά τους διάφορους αγώνας του Έθνους του Όπλου Ιππικού-Τεθωρακισμένων, ενημέρωση από τον Διευθυντή του Όπλου μας και θα τελειώσει με την κοπή της βασιλόπιτας στην Λέσχη Αξιωματικών του Στρατοπέδου.

Οι επιθυμούντες δύνανται να συνοδεύονται και από τις συζύγους τους.

Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι 17 Ιανουαρίου 2019 στο γραφείο του Συνδέσμου ή σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δηλώσεων, λόγω του περιορισμένου χώρου της Λέσχης του ΚΕΤΘ.

Θα διατεθεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών στη πλατεία Αγίου Γεωργίου Παπάγου την 09.15 Ω.

Οι επιθυμούντες να επιβιβαστούν στο λεωφορείο από τη ΛΑΕΔ να βρίσκονται εκεί την 08.45 Ω

Όσοι κινηθούν με οχήματα ΙΧ να ευρίσκονται στο ΚΕΤΘ την 10.15 Ω και να πηγαίνουν κατευθείαν στην εκκλησία του Στρατοπέδου.